DE ce a blocat politia masinilor celor care au venit sa doneze sange? GC0UJxoAuthorTopic: DE ce a blocat politia masinilor celor care au venit sa doneze sange?

Mircea

Manager

Mircea

http://www.nebunidebuni.com
DE ce a blocat politia masinilor celor care au venit sa doneze sange? 343qcqo

Poliţia Locală Iaşi a blocat, luni dimineaţă, roţile maşinilor mai multor ieşeni veniţi să doneze sânge la Centrul de Transfuzii, pentru parcare neregulamentară, oamenii arătându-se indignaţi de atitudinea autorităţilor.

La ieşirea din Centrul de Transfuzii, mai mulţi dintre cei care donaseră sânge au constatat că roţile maşinilor lor au fost blocate de către Poliţia Locală.

Bogdan şi Shurubel au vrut să afle cum a fost posibil ca tocmai cei care au sărit imediat să ajute să fie pedepsiţi de autorităţi. Explicaţiile au venit marţi, în direct la Radio 21, în Dimineaţa-n Mare Fel cu Bogdan şi Shurubel.

Purtătoarea de cuvânt de la Poliţia Locală Iaşi, Nicoleta Deciu, a povesti cum a ajuns poliţia să blocheze ieri roţile maşinilor celor care au venit să doneze sânge şi a asigurat, în direct lşa Radio 21, că cei care au făcut dovada că au fost să doneze nu au fost sancţionaţi şi li s-au deblocat roţile.
DE ce a blocat politia masinilor celor care au venit sa doneze sange? 250pdtg

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum